Fatih'teki silahlı yaralama

Fatih'teki silahlı yaralama
İran uyruklu kadını silahla yaraladığı öne sürülen kişi yakalandı

İSTANBUL (AA) - Fatih'te İran uyruklu kadını silahla yaraladığı iddia edilen kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kocamustafapaşa Mahallesi Şırlağan Sokak'ta, İran uyruklu Akram Naghıbzadeh'in (28) silahla ağır yaralanmasının ardından, İlçe Emniyet ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, şüpheli T.V'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay yerinden yaya olarak kaçtığı tespit edilen T.V, Esenler'de gözaltına alındı. Şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Naghıbzadeh ile T.V'nin sevgili oldukları ve yaklaşık 1 ay önce Kocamustafapaşa Mahallesi Oya Sokak'ta bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başladıkları belirtildi.

Kocamustafapaşa Mahallesi Şırlağan Sokak'ta, İran uyruklu 28 yaşındaki Akram Naghıbzadeh, silahlı ağır yaralanmış, kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Olayın faili olarak T.V'nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.