FAVORİ ARAT PLASE AK SÜRPRİZ YOK

FAVORİ ARAT PLASE AK SÜRPRİZ YOK
AK Parti Konya İl Başkanlığı'nda düğüm Pazartesi günü çözülecek

27 Aralık’ta yapılacak AK Parti 5. Olağan kongresi için il başkanlığına aday belirleme sürecinde sona yaklaşılırken AK Parti Konya ve Ankara kulislerinden derlediğimiz bilgilere Ankara'ya çağrılan dört isimden Musa Arat başkanlığa son derece yakın görünüyor.

Kuntoğlu, AK Parti İl Başkanlığına aday


AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul'un Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu Musa Arat'ın başkanlığında hazırlanacak liste ile kongreye gidilmesine ikna ettiği öğrenilirken Arat aday gösterilmezse Mustafa Ak'ın başkan olabileceği konuşuluyor. Bu iki isim haricinde kalan diğer isimlere şans tanınmıyor. 

KONYA İL BAŞKANI PAZARTESİ BELİRLENECEK


Musa Arat'ın il başkanı seçilmesinin AK Parti Konya siyasetinin iç dengeleri açısından da makul olacağını iddia edenler, Musa Arat'ın eski il başkanı Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve mevcut teşkilat mensuplarıyla da arasının iyi olduğuna işaret ediyorlar. ((Murat Güzel))

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum