'Fedakar kadınlar' Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlanacak

'Fedakar kadınlar' Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla vereceği resepsiyona Kırşehir'den şehit annesi Seniha Örül de katılacakda, toplumun farklı kesimlerinden başarıları ve yaşam hikayeleriyle gündeme gelen kadınları ağırlayacak

KIRŞHİR (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla vereceği resepsiyonda, toplumun farklı kesimlerinden başarıları ve yaşam hikayeleriyle gündeme gelen "fedakar kadınlar"ı ağırlayacak.

Kırşehir'in Mucur ilçesi yakınlarında çevik kuvvet otobüsünün devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Gökhan Emre Örül'ün annesi Seniha Örül (56), Cumhurbaşkanlığınca yapılan davet nedeniyle büyük mutluluk yaşıyor.

Kendisinin kanser hastalığı nedeniyle Erciyes Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesini bitiren Gökhan Emre'nin kısa sürede devlet memuru olmak için polisliği seçtiğini bildiren Örül, oğlunun yaklaşık 2 yıl önce Muş'a göreve giderken Mucur'da çevik kuvvet otobüsünün devrilmesi sonucu 23 yaşında, düğününe bir hafta kala şehit düştüğünü hatırlattı.

Daha önceki başka bir davete eşiyle katıldığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşma fırsatı bulduğunu ifade eden Örül, Erdoğan ile arasında geçen bir diyaloğu şöyle aktardı:

"Cumhurbaşkanımız beni yanına çağırdı 'Emre'm yok' dedim. 'Emre gelmez ama bundan sonra ben varım, annem yok, bundan sonra benim annem ol, seni yakınlara getirelim' dedi. Onun da annesiyim ama Emre'min kokusu gibi hiç kimse yok. Bütün polisler benim oğlum, eşleri gelinim. Cumhurbaşkanımız bizimle ilgilendi ama ona söylemedim kanser tedavisine gitmediğimi."




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.