Fenerbahçe Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Fenerbahçe Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı
Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off finalinde Galatasaray'a 3-0 üstünlük sağlayarak şampiyon olan Fenerbahçe, kupasını aldı- Final serisinin en değerli oyuncusu Fenerbahçe'den Natalia oldu- Fenerbahçe ve Galatasaraylı oyuncular, kupayla poz ve


İSTANBUL (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 2016-2017 sezonunun şampiyonu olan Fenerbahçe, kupasını aldı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan play-off finalinin üçüncü maçında Galatasaray'ı 3-0 yenerek seriyi 3-0 kazanan Fenerbahçe, müsabakanın ardından düzenlenen törenle kupasına kavuştu.

Sarı-lacivertli takıma, şampiyonluk kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Vestel Ticaret AŞ Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ergün Güler verdi.

Törende büyük sevinç yaşayan Fenerbahçe'nin teknik heyet ve oyuncuları, şampiyonluğu birbirlerine sarılarak kutladı.

Sezonu ikinci kapatan Galatasaray'ın madalyalarını ise TVF Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar takdim etti.


- İki takım kupayla poz verdi


Törende Fenerbahçe ve Galatasaraylı oyuncular, kupayla poz verdi.

Fenerbahçe ve Galatasaraylı oyuncuların kupayla kameraların karşısına geçmesi güzel bir görüntü oluşturdu.


- Finalin MVP'si Natalia


Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde play-off finalinin en değerli oyuncusu (MVP), şampiyon Fenerbahçe'den Natalia Zilio Pereira oldu.

Finalin en iyi libero ödülünü Galatasaray'dan Nihan Güneyligil, en iyi smaçör ödülünü Galatasaray'dan Seda Aslanyürek, en iyi pasör ödülünü Galatasaray'dan Gamze Alikaya, en iyi orta oyuncu ödülünü de Fenerbahçe'den Eda Erdem Dündar aldı.

Törende Vestel Özel Ödülü ise Fenerbahçe'den Dicle Nur Babat'a verildi.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, voleybol kariyerini sonlandıran Galatasaraylı oyuncu Nihan Güneyligil'e bir plaket takdim etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.