Fenerbahçe Ülker, Galatasaray LH'yi Devirdi

Fenerbahçe Ülker, Galatasaray LH'yi Devirdi
Türkiye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker, evinde Galatasaray Liv Hospital'ı 85-74 yendi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaştı. Sarı-Lacivertliler, karşılaşmadan da 85-74 galip ayrılmasını bildi ve beşinci galibiyetini aldı.

TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında yapılan derbi mücadelesine, sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Sarı-lacivertli futbolculardan Caner Erkin ve Hasan Ali Kaldırım, locadan maçı izleyenler arasında yer aldı. Karşılaşma öncesi, salon dışında geniş güvenlik tedbirleri uygulandı.

FENERBAHÇE HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmanın ilk çeyreği yakın geçti ve Fenerbahçe 20-17 önde girdi. Sarı-lacivertli ekip. ikinci çeyrekte farkı açarak ilk devreye 50-31 girdi ve çüncü çeyrekte de oyunu bu farka tutmaya devam ederek kontrolü burakmadı. Fenerbahçe Ülker, son çeyreğe 66-53 önde giren taraf oldu.

GALATASARAY UMUTLANDI AMA...

Fenerbahçe, son çeyrekte kısa bir bölümde Galatasaray'ın farkı sekiz sayıya kadar indirmesi ile tedirgin olsa da, son saniyelere 13 sayı farkla girmesini bildi. Galatasaray, son çeyrekte kaçırdığı serbest atışlar sebebiyle de farkı eritmeyi tam anlamıyla başaramadı ve sürenin sonunda kazanan 85-74 ile Fenerbahçe Ülker oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.