Fenerbahçe Ve Beşiktaş, Pfdk'ya Sevk Edildi

Fenerbahçe Ve Beşiktaş, Pfdk'ya Sevk Edildi
İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.TFF'den...


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de oynadığı Çaykur Rizespor maçında talimatlara aykırı hareketi nedeniyle disiplin kuruluna gönderildiği belirtildi.

Beşiktaş'ın ise, Medipol Başakşehir maçında saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği ifade edildi.

Ayrıca, çeşitli nedenlerden dolayı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, Medipol Başakşehir, TFF 1. Lig ekiplerinden de Mersin İdmanyurdu, Samsunspor, Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Büyükşehir Gaziantepspor'un da disiplin kuruluna sevkinin gerçekleştiği kaydedildi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, Göztepeli futbolcu Lokman Gör, Manisasporlu oyuncular İsmail Haktan Odabaşı ve Billal Sebaihi'nin de PFDK'ya sevk edilen isimler arasında olduğu aktarıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.