Fenerbahçe'de 12 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

Fenerbahçe'de 12 futbolcunun sözleşmesi bitiyor
Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de 12 oyuncunun sözleşmesi bu ayın sonunda bitecek.

Süper Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de, 12 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs itibarıyla sona eriyor.

Sarı-lacivertlilerde tecrübeli isimler Bruno Alves, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Raul Meireles, Michal Kadlec'in yanı sıra genç oyuncular Uygar Mert Zeybek ile Ramazan Civelek sözleşmesi biten isimlerin arasında yer alıyor. Sezon başında kiralanan Porto'dan Abdoulaye Ba ve Fabiano Ribeiro ile Liverpool'dan Lazar Markovic'in de sözleşmeleri sona erecek.

Öte yandan Fenerbahçe'de sezon başından bu yana kadro dışı olan ve ismi lig kadrosu için Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirilmeyen Serdar Kesimal'in de sözlemesi bitiyor.

-Görüşmeler Türkiye Kupası finalinden sonra -
Sarı-lacivertli yönetimin, yola devam etmek istediği futbolcularla 26 Mayıs'ta Galatasaray'la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra görüşmeye başlayacağı öğrenildi.

Yönetimin, bazı oyunculara teklif götüreceği bazı isimlerle de gelecek sezon yola devam etmeyeceği belirtildi.

-İlk ayrılan Kadlec -
Fenerbahçe'de ilk ayrılan isim Çek futbolcu Michal Kadlec oldu.

Sarı-lacivertli takıma 2013 yılında 4.5 milyon avro bonservis bedeliyle Alman temsilcisi Bayer Leverkusen'den transfer edilen Kadlec, gelecek sezon Fenerbahçe'nin kadrosunda yer almayacak.

Fenerbahçe'den 2 yıl önce İtalya'nın Roma takımına kiralanan Salih Uçan, sarı-lacivertli takıma geri dönecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.