Fenerbahçe'de Fernandao Sevinci

Fenerbahçe'de Fernandao Sevinci
Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Brezilyalı golcü Jose Fernandao, takımla çalışmalara başladı

İSTANBUL (AA) - Sakatlığı bulunan futbolcuların durumlarıyla ilgili açıklamada bulunan Fenerbahçe Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu, Fernandao'nun planlandığı şekilde takımla çalışmalara başladığını belirterek, şunları kaydetti:

"Fernandao bugün takımla çalışmaya başladı. Zaten geçen hafta bunu planlamıştık ve kademeli olarak takımla idmana alacağımızı söylemiştik. Herhangi bir aksilik ve sıkıntı olmadı. Öyle olunca biz de takımla antrenmanlara iştirak etmesine izin verdik. Bugün antrenmanın tamamında takımla çalıştı."

Aşil tendonunda sorunu bulunan Hollandalı savunma oyuncusu Gregory van der Wiel'in tedavisine devam edildiğini aktaran Kunduracıoğlu, "Van der Wiel'in de aşil tendonunda bir problem vardı. Onun da tedavisine devam ediyoruz ve durumu daha iyiye gidiyor." ifadelerini kullandı.

Burak Kunduracıoğlu, A Milli Takım'da sakatlanan Ozan Tufan ile çapraz bağı kopan Uygar Mert Zeybek'in tedavisine devam edildiğini vurguladı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.