Fenerbahçe'de Van Persie kadroda yok

Fenerbahçe'de Van Persie kadroda yok
- Yarınki Süper Lig maçı için Konya'ya giden sarı-lacivertlilerin kadrosunda Van Persie'nin yanı sıra Raul Meireles ve Lazar Markovic bulunmuyor

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yarın deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Konya'ya gitti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Konya'ya hareket eden sarı-lacivertli takımın kafilesinde Robin van Persie'nin yanı sıra Raul Meireles ve Lazar Markovic yer almıyor.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın belirlediği 19 kişilik kafilede, Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani ve Jose Fernandao bulunuyor.

Sarı-lacivertli takımda Meireles ve Markovic'in sakatlıkları bulunurken, Van Persie hafta boyunca takımdan ayrı çalışmıştı.


- Taraftarlar uğurladı


Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'yi Konya'ya taraftarı uğurladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri önünde toplanan bir grup taraftar, meşaleler yakarak, oyunculara ve teknik ekibe sevgi gösterilerinde bulundu.

Sarı-lacivertli ekibin son antrenmanda ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılıp 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı, idmanın taktik çalışmayla tamamlandığı bildirildi.

Öte yandan antrenman öncesinde futbolculardan Alper Potuk'un doğum günü kutlandı. 25 yaşına giren Alper için soyunma odasında pasta kesildiği ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.