Fenerbahçe'den Taraftarlarına Uyarı

Fenerbahçe'den Taraftarlarına Uyarı
Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının, İsviçre'nin Grasshoppers ekibiyle yapacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı öncesi taraftarlarına bir dizi uyarıda bulundu

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının, İsviçre'nin Grasshoppers ekibiyle yapacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı öncesi taraftarlarına bir dizi uyarıda bulundu.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan duyuruda, UEFA'nın yarın Ülker Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı "yüksek riskli maç" statüsüne aldığı kaydedildi.

2012-2013 sezonunda oynanan UEFA maçlarında yaşanan disiplin ve güvenlik ihlalleri nedeniyle kulübün ciddi cezalara maruz kaldığı hatırlatılan duyuruda, sporun ruhuna aykırı yaşanabilecek herhangi bir saha olayında kulübün maddi ve manevi anlamda büyük bir zarara uğrayacağı belirtildi.

Taraftarlardan, yanlarında bozuk para bulundurmaması, tribünlerdeki merdivenlerde oturmaması ve sahaya girmemesi istenen duyuruda, rakibi hedef alan, siyasi içerik barındıran ya da siyasi içerik çağrıştıran slogan atılmaması, pankart, flama ve benzeri objelerin stada getirilmemesi konusuna da vurgu yapıldı.

Sahaya yabancı madde atılmaması gerektiğine de değinilen duyuruda, taraftarlardan, rakip takım seyircisinin olası provokasyonuna karşı sakin kalmaları istendi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.