Fethi Sekin'in son anlarını anlattılar

Fethi Sekin'in son anlarını anlattılar
İzmir'de yaşanan terör saldırısında son ana kadar çatışan ve büyük bir katliamı önleyen Fethi Sekin'in son anlarını taksi durağında şoförlük yapan Çetin Yenel anlattı.

İzmir adliye taksi durağı şoförlerinden Çetin Yenel  yaptığı açıklamada, patlama anında olay yerinin yaklaşık 100 metre ilerisinde olduğunu belirterek silah seslerini duyar .duymaz adliyenin önüne koştuğunu söyledi.

Kahramanlığı sayesinde büyük bir faciayı önleyen polis memuru Fethi Sekin'in koşarak ateş ettiğini gördüğünü, şarjörü bitince de geriye doğru çekilirken çimenlerin üzerinde düştüğünü ifade eden Yenel, şöyle devam etti:

Oraya birkaç sivil polis koştu, yaralı olan teröristlere ateş ettiler, etkisiz hala getirdiler. Ben o arada Fethi abinin yanına koştum. Yerde yüzü koyun yatıyordu bana 'Gelme, gelme' diyordu. Gittim yanına vurulmuştu. Sırtına tişörtümle tampon yaptık, elimle bastırdım. 'Fethi abi başka yaran var mı' dedim o da gözleriyle 'Hayır' işareti yaptı."

Yıllardır tanıdığı Sekin'in çok babacan, düzgün bir insan olduğunu dile getiren Yenel, Sekin'in büyük bir kahramanlık göstererek terör saldırısını engellediğini aktardı. Yenel, "Yerde yatarken, şehadete koşarken bile bana 'Gelme' diyerek kahramanlığa devam etti. Teröristlere karşı son mermisine kadar çatıştı. Fethi abi gibi kahramanlar olduğu müddetçe bize hiçbir şey yapamazlar." diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.