Filede 17. hafta heyecanı

Filede 17. hafta heyecanı
Konya Büyükşehir Belediyespor ve Seydişehir Belediye Sanayispor, ligin 17. hafta karşılaşmalarına yarın çıkacak

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig A Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz Konya Büyükşehir Belediyespor ve Seydişehir Belediye Sanayispor, ligin 17. hafta karşılaşmalarına yarın çıkacak. Sezona peş peşe aldığı galibiyetlerle başlayan Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda TVF Spor Lisesi’ne konuk olurken, Seydişehir Belediye Sanayispor ise Alanyaspor deplasmanına çıkacak.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligin ikinci devresindeki ilk 3 maçından galip ayrılan Konya Büyükşehir Belediyespor, yarın oynanacak TVF Spor Lisesi maçını da kazanarak yoluna galibiyet serisiyle devam etmek istiyor. Sarı-siyahlılar hafta içinde sıkı bir antrenman sürecinden geçti. Beştepe Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.

SEYDİŞEHİR KAZANMAK İÇİN GİTTİ

İnişli çıkışlı bir grafik çizen Seydişehir Belediye Sanayispor, yarın deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak. Seri yakalayarak üst sıralara tırmanmak isteyen Seydişehir ekibi bu maçtan galip gelmek istiyor. Alanya Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.