Frankfurt’taki IMEX Fuarı'nda Türkiye resepsiyonu

Frankfurt’taki IMEX Fuarı'nda Türkiye resepsiyonu
FRANKFURT (AA) - Uluslararası Kongre Turizmi Fuarı IMEX'te, Türkiye standında düzenlenen resepsiyonda keman sanatçısı Gül Giselle Tavilson'un müzik performansı...

FRANKFURT (AA) - Uluslararası Kongre Turizmi Fuarı IMEX'te, Türkiye standında düzenlenen resepsiyonda keman sanatçısı Gül Giselle Tavilson'un müzik performansı ilgi gördü.

Resepsiyona yabancı sektör temsilcilerinin yanı sıra Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çelik, Türkiye'nin Frankfurt Başkonsolosluğu Kültür ve Turizm Ataşesi Osman Şahin, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü Kuzey ve Orta Avrupa Daire Başkanı Hakan Çeşmeci, Uluslararası Kongre ve Konvansiyonlar Birliği (ICCA) Üst Yöneticisi (CEO) Martin Sirk ve ICCA Avrupa Başkanı Juan Jose Garcia da katıldı.

Tavilson'un canlı müzik performansı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Müzik dinletisinin ardından ziyaretçiler arasında yarışma düzenlendi. Yarışmayı kazanan Rusya ve Çin'den gelen iki katılımcıya Türkiye tatili hediye edildi. Ayrıca, Türkiye standında gelen ziyaretçilere lokum, baklava, simit, Türk kahvesi ve Türk çayı ikram edildi.

Sirk ve Garcia, teröre karşı omuz omuza olduklarını, Türkiye'nin yanında olduklarını belirttiler.

Öte yandan, fuara katılan diğer ülkeler de aynı saatlerde kendi resepsiyonlarını düzenledi.

Bu yıl Frankfurt'ta 14’üncüsü düzenlenen fuarda, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Frankfurt Başkonsolosluğu Kültür ve Turizm Ataşeliği ile İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu tarafından organize edilen Türkiye standında 30 firma bulunuyor.

IMEX Fuarı, 21 Nisan’a kadar açık kalacak.

Frankfurt’taki IMEX Fuarı'nda Türkiye resepsiyonu

Frankfurt’taki IMEX Fuarı'nda Türkiye resepsiyonu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.