Galatasaray Odeabank-Bayern Münih maçından notlar

Galatasaray Odeabank-Bayern Münih maçından notlar
- Müsabaka öncesi yoğun güvenlik önlemleri uygulandı

İSTANBUL (AA) - Basketbol ULEB Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray Odeabank, Alman ekibi Bayern Münih'i ağırlarken, müsabaka öncesi alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkati çekti.

Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle üst düzeye çıkarılan güvenlik tedbirleri, Galatasaray Odeabank-Bayern Münih karşılaşmasının oynandığı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda da yoğun bir şekilde uygulandı.

Salona gelen taraftarlar tek tek aranarak içeriye alınırken, otoparka giriş öncesi tüm araçlar, bagajları da dahil olmak üzere kontrol edildi.

Müsabaka öncesi salon içinde ve çevresinde çok sayıda polis ile özel güvenlik görev yaptı.

Salona girişte medya mensupları da aranırken, kimlik numaraları ve akreditasyon kartları kontrol edildi.


- TBF binası kapatıldı


Alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) Abdi İpekçi Spor Salonu bahçesinde yer alan binası kapatıldı.

Karşılaşma öncesinde TBF ofislerinin, güvenlik önlemleri çerçevesinde kapatıldığı ve çalışanların binayı boşalttığı bildirildi.

Güvenlik güçleri, salon çevresinde olası bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm ihtimalleri göz önünde bulundurarak tedbirler aldı.


- Umut Bulut'a başsağlığı


Galatasaray taraftarları, Ankara'da meydana gelen terör saldırısında babasını yitiren sarı-kırmızılı futbolcu Umut Bulut'a pankart açarak, başsağlığı dileğinde bulundu.

Müsabaka önce açılan iki büyük pankartta, "Başımız sağolsun Umut Bulut. Acın, acımızdır" ve "Mekanın cennet olsun Kemal amca" ifadeleri yer aldı.

Galatasaray taraftarları müsabakaya büyük ilgi gösterirken, salonda yaklaşık 10 bin basketbolsever karşılaşmayı izledi.

Öte yandan, FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel de müsabakayı takip etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.