Galatasaray'ın eski antrenörü Koç inşaatta ölü bulundu

Galatasaray'ın eski antrenörü Koç inşaatta ölü bulundu
İSTANBUL (AA) - Galatasaray Spor Kulübü U 21 takımının eski teknik sorumlusu Zafer Koç, Avcılar'da bir inşaatta ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Denizköşkler...

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Spor Kulübü U 21 takımının eski teknik sorumlusu Zafer Koç, Avcılar'da bir inşaatta ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Denizköşkler Mahallesi'nde bulunan evinin karşısındaki inşaatta Koç'un cansız bedenini gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Koç'un cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


- Galatasaray Kulübü'nden başsağlığı mesajı

Galatasaray Kulübü Koç için başsağlığı mesajı yayınladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü bünyesine 26 Ağustos 1997'de katılan, kulübümüze uzun yıllar başarıyla hizmet eden ve emekliye ayrıldığı tarih olan 29 Şubat 2016'ya kadar Galatasaray U21 Takımı Teknik Sorumlusu olarak görev yapan alt yapı hocalarımızdan Zafer Koç'un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz" denildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.