Galibiyet için sahadalar

Galibiyet için sahadalar
Son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken Anadolu Selçukspor, bugün sahasında grubun son sırasında yer alan Ofspor ile karşılaşıyor. Yeşil-beyazlı ekip, zorlu maçı kazanarak ligdeki kaybetmeme serisini sürdürme hedefinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 30. hafta heyecanı yaşanırken, temsilcimiz Anadolu Selçukspor sahasında Ofspor’u konuk ediyor. Geride kalan 7 haftada iyi bir çıkış yakalayarak yeniği yüzü görmeyen yeşil-beyazlı ekip, bu başarısını sürdürme peşinde. Bugün evinde oynayacağı Ofspor karşısında galibiyeti hedefleyen temsilcimiz, maçı kazanarak taraftarlarına hediye etme amacında. Anadolu Selçukspor ile Ofspor arasında Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maç saat 15.00’da başlayacak. Zorlu müsabakayı ise Batuhan Gültek yönetecek.

2 EKSİK VAR

Yeşil-beyazlı ekip, Ofspor maçının hazırlıklarını hafta başından bu yana yaptığı yoğun antrenmanlarla sürdürdü. Son taktik çalışmasını dün Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştiren Anadolu Selçukspor, tüm konsantrasyonunu maça çevirdi. Bugünkü Ofspor karşısında tedavisi devam eden Sedda Karaman ve Ragıp Başdağ forma giyemeyecek.

3 PUAN ŞART

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, Ofspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Geçtiğimiz hafta kaybedilen 2 puanın telafisini bu hafta yapmak istediklerini ifade eden Avcı, “Oyuncularımızla gereken çalışmaları yaptık. Bu maça tam anlamıyla hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Bu maçtan alacağımız 3 puanla üst sıralara ilerleyebiliriz. Bu nedenle kazanmamız şart” diye konuştu. (İbrahim Yapıcı)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.