Galibiyetle kapatın

Galibiyetle kapatın
Anadolu Selçukspor, ilk yarının son maçında Anakara deplasmanında Hacettepe ile karşı karşıya geliyor. Zorlu maçı kazanarak devreye moralli girmek isteyen yeşil-beyazlılarda konsantrasyon da üst seviyede

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 17. hafta heyecanı yaşanırken, temsilcimiz Anadolu Selçukspor bugün deplasmanda Hacettepe Spor ile karşı karşıya geliyor. İlk yarının son maçına çıkacak yeşil-beyazlılarda hedef karşılaşmayı kazanıp devreye 3 puanla moralli bir şekilde girmek. Sezonun ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Anadolu Selçukspor, buna rağmen 23 puanla kendisine orta sıralarda yer buldu. Temsilcimiz bugünkü maçtan alacağı 3 puanla da devreyi hem moralli girmek hem de üst sıralar için iddiasını sürdürmek istiyor. Hacettepe Spor ile Anadolu Selçukspor arasında Cebeci İnönü Stadyumu’nda oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak. Zorlu mücadeleyi ise Ali Adıgüzel yönetecek.

TEK EKSİK VAR

Anadolu Selçukspor’da sakatlığı devam eden Berat Çetinkaya bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Cezası sona eren kanat oyuncusu Süleyman Türkeş ve sağ bek Ufukhan Bayraktar’ın Hacettepespor maçında forma giymesi bekleniyor.

KONSANTRASYON ÜST SEVİYEDE

Zorlu Hacettepe maçını kazanmak isteyen yeşil-beyazlılarda teknik direktör Cenk Özcan, oyuncularına son uyarılarını bulunarak maça konsantrasyonları yüksek çıkmalarını istedi. İlk yarının son maçını kazanarak izne mutlu bir şekilde çıkmayı hedefleyen temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Öte yandan Cenk Özcan hafta içinde yapılacak yönetim kurulu toplantısına katılarak transfer listesini yönetime sunması bekleniyor. (Spor Servisi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.