Garanti Bankası Ve Boğaziçi Üniversitesi'nin Marmaris Eğitimleri Başlıyor

Garanti Bankası Ve Boğaziçi Üniversitesi'nin Marmaris Eğitimleri Başlıyor
İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) iş birliğiyle 2012 yılında başlayan Kadın Girişimci Yönetici...

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) iş birliğiyle 2012 yılında başlayan Kadın Girişimci Yönetici Okulu projesi kapsamında verilen eğitimlerin 23. durağı Marmaris oluyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, 18 Aralık'ta başlayacak ücretsiz eğitimlerle, kadın girişimcilerin, işletmelerinin sürdürülebilirliği için ihtiyaç duyduğu bilgi birikimini ve vizyonu genişletmek amaçlanıyor.

Boğaziçili akademisyenlerin, müşteri ilişkileri, finans ve insan kaynakları gibi alanlarda, yaklaşık 1 ay süresince eğitim vereceği projenin Marmaris etabı, Marmaris Ticaret Odası'nın (MTO) desteğiyle düzenlenecek.

Eğitimler 18 Aralık 2017-9 Ocak 2018 tarihleri arasında, Marmaris Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Eğitime katılmak isteyen adayların, başvurularının geçerli olabilmesi için online başvurularının ardından 14-15 Aralık tarihlerinde kesin kayıt yaptırmaları gerekiyor. Eğitimlerin sonunda, programı başarıyla tamamlayan kadın girişimcilere, BÜYEM tarafından sertifika verilecek. Bugüne kadar, eğitimleri başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kadın girişimci sayısı 2 bin 500'ü aştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.