Gaziantep'teki Bıçaklı Kavga

Gaziantep'teki Bıçaklı Kavga
Kahramanmaraş'ta yakalanan zanlı, "kasten adam öldürmek" suçlamasıyla tutuklandı- Şüpheli, sağlık kontrolü sonrası görüntü almaya çalışan basın mensuplarına "Pişmanım. Annesi, annem gibiydi, biz bir aile gibiydik" ifadesini kullandı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'teki bıçaklı kavgada bir kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili aranan zanlı Kahramanmaraş'ta yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Şehitkamil ilçesi Çıksorut Mahallesi'nde geçen ay pastanedeki bıçaklı kavgada hayatını kaybeden Mehmet Kara'nın katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

Pastane ve çevresindeki iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, zanlının H.A. olduğunu belirledi.

Şüphelinin Kahramanmaraş'ta bir evde saklandığını tespit eden ekipler, adrese düzenledikleri operasyonda, polisi fark edip yandaki binaya atlayıp kaçmaya çalışan H.A'yı yakaladı.

Emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, hastane çıkışında görüntü almaya çalışan basın mensuplarına, "Pişmanım, amacım öldürmek değildi, kendimi savunmaktı. Annesi, annem gibiydi, biz bir aile gibiydik." dedi.

Adliyeye sevk edilen zanlı H.A, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

Şehitkamil ilçesinde 16 Ekim'de bir pastanede meydana gelen bıçaklı kavgada Mehmet Kara hayatını kaybetmişti.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.