Gaziantep'teki Fabrika Yangını

Gaziantep'teki Fabrika Yangını
İplik fabrikasında çıkan yangında hayatını kaybeden fabrika sahibi, son yolculuğuna uğurlandı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) iplik fabrikasında çıkan yangında kaybolan ve cesedi uzun aramalar sonucu bulunabilen tesis sahibi Tuncay Kara, son yolculuğuna uğurlandı.

Kara için Bahattin Nakıboğlu Camisi'nde düzenlenen törene, ailesi, yakınları AK Parti Gaziantep milletvekilleri Abdulkadir Yüksel ve Ahmet Üzer, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu, fabrika çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Kara'nın naaşı, asri mezarlıkta defnedildi.

Gaziantep 1. OSB'de bir iplik fabrikasının deposunda, pamuk ve elyaf malzemelerinin bulunduğu bölümde 14 Temmuz'da çıkan yangın 15 saat süren çalışmayla söndürülmüş, yangın sırasında içeriye girdiği belirtilen fabrika sahibi Tuncay Kara'dan haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatılmıştı. Dün fabrika enkazında iş adamına ait olduğu değerlendirilen ceset parçaları ve bir telefon bulunmuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.