Gaziler Derneğinde Mustafa Buğur Güven Tazeledi

Gaziler Derneğinde Mustafa Buğur Güven Tazeledi
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi 13’üncü Genel Kurulu Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda gerçekleşti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi 13’üncü Genel Kurulu Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda gerçekleşti. Tek liste olarak gidilen ve mevcut Başkan Mustafa Buğur’un güven tazelediği genel kurulda; Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Hasan Hüseyin Biniş, Mehmet Hikmet Aker, İsmet Küçükerdoğan ve Baki Yılmaz seçildi. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise; Şeref Demirpolat, Adem Türk, Saffet Ünver, Muharrem Özgür, İbrahim Yıldırım seçildi.

Denetim kurulu Asil Üyeliklerine Ali İhsan Cilbiz, Mustafa İlhan, Mehmet Ali Doğu, Yedek listeye; Haydar Çivlik, İsmail Özata, Mustafa Saf seçilirken; Üst Kurul Asil delegeliklerine Mustafa Buğur, Hasan Hüseyin Biniş, Mehmet Hikmet Aker ile İsmet Küçükerdoğan seçildi. Üst kurul yedek listeye ise, Baki Çaylak, Ali İhsan Cibiz, Mustafa İlhan ve Mehmet Ali Doğru girdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi  Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Atilla Şirin’in de katıldığı genel kurulda yeniden göreve seçilen Mustafa Buğur üyelere teşekkür konuşması yaptı. Zeytindalı Operasyonunun son derece önemli olduğunu belirten Başkan Buğur, “Türk milleti vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için canını hiçe sayan tek millettir. Bilirler  ölünce şehit kalınca gazi olacaklarını. Buradan şehit askerlerimize Allah’tan rahmet gazilere ise sağlık ve huzurlu ömürler diliyorum” dedi.

Buğur, derneklerine ve gazilere gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür ederek, genel kurulun hayırlara vesile olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.