"Geçmişten Bugüne Fitne Odakları ve 15 Temmuz" konferansı

"Geçmişten Bugüne Fitne Odakları ve 15 Temmuz" konferansı
15 Temmuz gazisi Şekercioğlu:- "Biz arkadaşlarımızla, ellerimizdeki taşlarla tankların üzerine yürümeye başladık. Onların tankları, tüfekleri vardı. Bizim imanımız vardı"

KASTAMONU (AA) - AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığınca "Geçmişten Bugüne Fitne Odakları ve 15 Temmuz" konferansı düzenlendi.

Kastamonu Belediyesi Konferans Salonu'ndaki etkinlikte, Fetullahçı Terör Örgütünün darbe girişimi sırasında yaralanan Orçun Şekercioğlu, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlattı.

Darbe girişimini haber aldığında, arkadaşlarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konutunun bulunduğu Kısıklı'ya hareket ettiğini belirten Şekercioğlu, daha sonra "Boğaziçi Köprüsü'nün işgal edilmeye çalışıldığını" duyması üzerine buraya yöneldiğini kaydetti.

Şekercioğlu, "Arkadaşlarımızla, ellerimizdeki taşlarla tankların üzerine yürümeye başladık. Onların tankları, tüfekleri vardı. Bizim imanımız vardı. Tankların üzerine yürümeye devam ettik. Grubumuza açılan ateşte, maalesef biz de o hain kurşunlardan nasibimizi aldık." dedi.

Gazeteci-yazar Yavuz Bahadıroğlu da ülkede kahramanın çok olduğunu ifade ederek, "15 Temmuz'da bu millet, milletliğini ispatlayabildi." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.