"Gemimizi Limana Sağlam Yanaştırıyoruz"

"Gemimizi Limana Sağlam Yanaştırıyoruz"
TÜRSAB Başkanı Ulusoy:- " Türkiye turizmi dış etkenlerden artık daha az etkileniyor. Sektör dayanıklı, tecrübeli. Çok fırtınalar atlattığımız için gemimizi limana sağlam yanaştırıyoruz"

ANTALYA (AA) - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Türkiye turizminin dış etkenlerden artık daha az etkilendiğini belirterek, "Sektör dayanıklı, tecrübeli. Çok fırtınalar atlattığımız için gemimizi limana sağlam yanaştırıyoruz." dedi.

Ulusoy, Alanya'da bir restoranda acenta sahibi ve yöneticileriyle bir araya geldiği toplantıda, üyeleriyle sofra toplantısında buluştuğu için mutlu olduğunu söyledi.

Alanya'nın her zaman vefalı olduğunu aktaran Ulusoy, cefa, sıkıntı çeken sektörün her zaman vefalı olduğunu dile getirdi.

Ulusoy, 2018'den beklentilerinin olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"2018 yılında Türk turizminde kaliteyi artıran, hizmet seviyesini yükselten, fiyatları yavaş yavaş yükselten, erken rezervasyonlarda iç turizmde canlılık yaratan bir anlayışın gelmesini umut ediyoruz. Türkiye turizmi dış etkenlerden artık daha az etkileniyor. Sektör dayanıklı tecrübeli. Çok fırtınalar atlattığımız için gemimizi limana sağlam yanaştırıyoruz. Bu dönemde de bunun semeresini görüyoruz. 2016-2017'de çekilen sıkıntıları inşallah bu yıl çekmeyeceğiz. Rezervasyonlar 2018'in iyi geçeceğini gösteriyor. Alanya'da yaşayanların ayakkabısı, kravatı gömleği turizm kokar. Turizm Alanya'da başlamıştır. Sahillerimiz, yaylalarımız, doğamız, yiyeceğimiz ne varsa Alanya'da var."

Toplantının ardından Ulusoy'a TURSAB Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Çavuşoğlu tarafından tablo hediye edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.