Genç ASKON'dan Halep'e 2 tır yardım

Genç ASKON'dan Halep'e 2 tır yardım
KAYSERİ (AA) - Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Kayseri Şubesi Gençlik Kurulu (Genç ASKON) Halep için yardım kampanyası düzenledi.Genç ASKON Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Kayseri Şubesi Gençlik Kurulu (Genç ASKON) Halep için yardım kampanyası düzenledi.

Genç ASKON Başkanı Ahmet Esat Talo, yaptığı açıklamada, Kayseri'deki hayırseverlerin sayesinde 700 soba, 300 battaniye ve muhtelif ihtiyaç malzemeleri ile doldurulan iki tırı savaş mağdurlarına ve yetimlere teslim ettiklerini söyledi.

İç savaşın devam ettiği Suriye’de insanlık dramı yaşandığını ve dünyanın bu vahşete seyirci kalmaması gerektiğini belirten Talo, "Suriye’de yaşananlar karşısında büyük bir sınav veriyoruz. İnancımızın ve insanlığımızın gereği olarak yaşananlara kayıtsız kalamayız. Orada büyük acılar yaşanıyor. Onların acılarını kendi acımız olarak görüyoruz. Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır." şeklinde konuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.