Gençler 'ecdadı'nı unutmadı

Gençler 'ecdadı'nı unutmadı
KONYA (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ve Kılıçarslan Gençlik Merkezi üyeleri, Çanakkale...

KONYA (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ve Kılıçarslan Gençlik Merkezi üyeleri, Çanakkale Zaferi'nin 101. yılında hoşaf ve ekmek ikramında ecdadın fedakarlığına dikkat çekti.

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ve Kılıçarslan Gençlik Merkezi üyeleri, Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı nedeniyle gazilerle birlikte hoşaf ekmek ikramında bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bir kahramanlık destanı olan Çanakkale'de yaşanan fedakarlıkların unutulmamasını isteyerek, "Bizi millet yapan değerleri unutmayalım. Anadolu'yu bize vatan olarak bırakan ecdadımıza karşı borcumuz var. Vatanımız için, milletimiz için, ecdadımızım şehit olduğu manayı korumak, değerlerimizi korumak için, İslam'ın bin yıldır bayraktarlığını yapan milletimizin daha güçlü olması, 21. yüzyılda lider ülke olması için çalışırsak bu borcun bir bölümünü ödemiş oluruz." şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Bünyamin Nokta programa katılan konuklara "Çanakkale Destanı" kitabını hediye etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.