Gençlik Meclisi üyelerinden şehit yakınları ve jandarmaya anlamlı ziyaret

Gençlik Meclisi üyelerinden şehit yakınları ve jandarmaya anlamlı ziyaret
ANKARA (AA) – Çubuk Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Çubuk Terör Mağdurları Derneği ile İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.Çubuk Kent...

ANKARA (AA) – Çubuk Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Çubuk Terör Mağdurları Derneği ile İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Çubuk Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Aytekin Mert Çelik ile yürütme kurulu üyeleri, Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek amacıyla bir araya geldi.

Çubuk Terör Mağdurları Derneğini ziyaret eden ve dernek başkanı Zeki Avan'dan faaliyetleri hakkında bilgi alan Çelik, daha sonra terör olaylarında şehit olan Çubuklu asker ve polislerin künye ve resimlerini inceledi. Gençlik meclisi üyeleri, şehitler için hep dua ederek Avan’a Kur'an ve Türk bayrağı hediye etti.

Çelik, askerin, polisin ve şehit yakınlarının yanında olduklarını hissettirmek için ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Vatanın bölünmesine hiçbir vatan ve millet severin izin vermeyeceğini vurgulayan Çelik, "Biliriz ki şehitlik peygamberlikten sonraki en büyük mertebe. Biz gençler de bu vatan için elimizden geleni yapmayı, gerekirse canımızdan vazgeçmeyi biliriz. Bu amaçla mücadele eden polis ve askerlerimiz başta olmak üzer vatan için çalışan herkese dua ediyoruz" dedi.

Çelik'e ilçedeki şehit ve gazilerin resimlerinin bulunduğu tablo hediye eden Avan da hem kendilerinin hem de güvenlik güçlerinin bu zor günlerde manevi desteğe ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Gençlik Meclisi üyeleri, daha sonra ilçe Jandarma Komutanlığına giderek İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Durmuş Kıran ile görüştü. Çelik, Kıran'a Kur'an ve Türk bayrağı hediye etti.

Jandarmanın görev ve sorumlulukları hakkında bilgi veren Kıran, "Geleceğimizin teminatı olan sizler en iyi şekilde okuyup vatan ve millet için çalışırsanız bu topraklarda gözü olan ve ülkemizin ilerlememesi için her şeyi yapan düşmanlarımızın tüm oyunları bozulur. Bu ziyaretten de anlaşıldığı üzere sizlerde de bu duyarlılık var. İnşallah sizler sayesinde bu ülkenin geleceği parlak" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.