Giresunspor Karşıyaka Maçı Hazırlıklarına Başladı

Giresunspor Karşıyaka Maçı Hazırlıklarına Başladı
Teknik Direktör Sözeri:- "Bu performansımızın üzerine koyarak, her maça final gözüyle bakarak, yolumuza devam etmek istiyoruz"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sahasında Karşıyaka ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

İl Özel İdaresi Gençlik Merkezi'nde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleşen antrenman koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle süren idman oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Yeşil-beyazlı takımın teknik direktörü Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda aldıkları galibiyetlerle güzel bir sinerji ve güzel bir atmosfer oluştuğunu söyledi.

Camia, taraftar, yönetim ve teknik kadro olarak sevinçli olduklarını ancak ayaklarının biraz daha yere sağlam basması gerektiğini ifade eden Sözeri, "Çünkü başardığımız çok bir şey yok, daha çok geriden geldik. Başaracağımız daha çok şeyler var diye düşünüyorum. Rehavet olmasına zaten izin vermeyeceğiz" dedi.

Karşıyaka maçının önemli olduğunu vurgulayan Sözeri, şunları kaydetti:

"Belki deplasmanda yenilmeyen tek takımız ama içeride de kazanamayan tek takım görüntüsü var. Onu da inşallah bu hafta kendi lehimize çeviririz. Güzel bir çıkışımız var, hedefimiz bu çıkışı devam ettirmek ve taraftarımızın da önünde, artık dışarıdaki güzel galibiyet serisini burada da sürdürmek. Kazanmayı alışkanlık haline getirmek hedefimiz diyordum, inşallah bunu kupa maçlarıyla da beraber başarmaya başladık. Bu performansımızın üzerine koyarak, her maça final gözüyle bakarak, yolumuza devam etmek istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.