Goalball Kız-erkek 1. Lig Ve Erkekler 2. Lig Müsabakaları

Goalball Kız-erkek 1. Lig Ve Erkekler 2. Lig Müsabakaları
Goalball Kız - Erkek 1. Lig ve Erkekler 2. Lig Müsabakaları 28 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Konya'da başlıyor.Türkiye Görme Engeliler Spor Federasyonu 2014 yılı faaliyet takviminde...

Goalball Kız - Erkek 1. Lig ve Erkekler 2. Lig Müsabakaları 28 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Konya'da başlıyor.

Türkiye Görme Engeliler Spor Federasyonu 2014 yılı faaliyet takviminde yer alan "Goalball Kız - Erkek  1. Lig  ve  Erkekler 2. Lig Müsabakaları" 28 Eylül – 1 Ekim  2014 tarihleri arasında Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 100. Yıl Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonunda yapılacak.

Konya, Ankara, İstanbul, Denizli, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Manisa illerinden yaklaşık 200 sporcu müsabakalarda  ter dökecek. 21 takımın Şampiyonluk için mücadele edeceği turnuvada, İlimizi Mevlana Engelliler Spor Kulübü temsil edecek.

Görme Engelliler Spor Federasyonu Konya İl Temsilcisi Mustafa Kandemir, yaptığı açıklamada, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek,  "Müsabakaların fair-play çerçevesinde kazasız belasız bitmesini en büyük temennimiz. Zevkli ve çekişmeli geçecek olan bu müsabakalara tüm spor sever halkımızı davet ediyorum" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.