GOL RAPORU

GOL RAPORU
Anadolu Selçukspor, sezonun ilk yarısında 17 gol atarken, kalesinde 18 gol gördü. Bu süreçte yeşil-beyazlıların en skorer ismi 3’er golle sakatlık yalayan Seddar Karaman ve Süleyman Türkeş oldu

Spor Toto 2. Lig’de 2016-2017 futbol sezonun ilk yarısını tamamlayan Anadolu Selçukspor, gol yollarındaki sorunuyla büyük sıkıntı yaşadı. Sezona 4-0’lık Kahramanmaraşspor galibiyetiyle başlayan yeşil-beyazlılar, bundan sonraki haftalarda gol atmakta sıkıntı çekti. Temsilcimizin başarılı golcü forveti Seddar Karaman’ın sakatlanmasının ardından bu bölgede ciddi sıkıntılar yaşayan Anadolu Selçukspor, 17 haftanın sonunda rakip filelere 17 gol atabildi. Yeşil-beyazlılar kalesinde ise 18 gole engel olamadı.

17 GOLÜN 11’İNİ EVDE ATTILAR

Sezonun ilk yarısında evindeki skorer oyunuyla da ön plana çıkan Anadolu Selçukspor, iç sahadaki 8 müsabakada 11 gol attı. Yeşil-beyazlı ekip, deplasmandaki 9 karşılaşmada ise sadece 6 gol kaydedebildi.

EN GOLCÜLER
Yeşil-beyazlıların ilk yarıdaki en golcü oyuncuları Seddar Karaman ile Süleyman Türkeş oldu. Sezonun ilk haftalarına müthiş bir çıkışla başlayan Seddar, yaşadığı şanssız sakatlığa kadar rakip filelere 3 gol kaydetti. Sakatlığıyla sezonu kapatan Seddar’ın yerine oynayan Süleyman Türkeş ise geride kalan haftalarda 3 gol atarak takımın gol yollarındaki önemli ismi olmayı başardı. 2’şer golle de Abdulkadir Kuzey, Oğuz Gürbulak, Ayberk Altan, Burak Saban takip etti. Ragıp Başdağ ile Ali Kuleli ise 1’er gol atarak takıma katkı sağladı. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.