Golfün Yıldızları Antalya'da

Golfün Yıldızları Antalya'da
Turkish Airlines Open 2014, 13-16 Kasım tarihlerinde Antalya'da yapılacak

 Dünyaca ünlü golf yıldızları, 13-16 Kasım tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek Turkish Airlines Open 2014'te mücadele edecek.

Türk Hava Yolları'nın (THY) isim sponsorluğunda gerçekleşecek turnuva, dünyanın en iyi golfçüleri ile golfseverleri Antalya'da buluşturacak.

THY'den yapılan açıklamada, European Tour tarafından düzenlenen ve dünyaca ünlü yaklaşık 80 profesyonel golf oyuncusunun katılacağı turnuvanın, Maxx Royal Montgomerie'de düzenleneceği bildirildi.

Race to Dubai Turnuvası'nı oluşturan 4 önemli final serisinden biri olan Turkish Airlines Open, bu turnuvadan hemen önce gerçekleştirilecek olmasıyla da farklı bir öneme sahip olacak. Final serileri kapsamında, BMW Masters'da 7 milyon, WGC-HSBC Şampiyonası'nda 8,5 milyon, Turkish Airlines Open'da 7 milyon ve DP Dünya Turu Şampiyonası'nda 8 milyon olmak üzere toplamda 30 milyon 500 bin dolar tutarında ödül verilecek.

Geçen yıl golfün yaşayan efsanesi Tiger Woods'un da mücadele ettiği turnuvada Fransız golfçü Victor Dubuisson birinci oldu. Halen US Open şampiyonluğunu koruyan Martin Kaymer, eski dünya şampiyonu Lee Westwood ve 2013 FedEx Kupası ve Race to Dubai şampiyonu Henrik Stenson, bu yılki European Tour Race to Dubai etkinliğinin sondan bir önceki organizasyonunda yer alacak isimlerden sadece birkaçı olacak.

THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, "Türk Hava Yolları ailesi olarak geçtiğimiz yıl Türkiye'nin bugüne kadar gördüğü en büyük golf festivalini düzenlemiş olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu yıl da yine oldukça heyecanlı bir hafta geçireceğimizden hiç şüphemiz yok. Dünya genelindeki tanıtımımıza önemli ölçüde katkı sağlayan organizasyonu bu sene daha da unutulmaz kılmaya kararlıyız. Dünyanın en iyi golfçülerinin yer aldığı turnuva, golfseverlere unutulmaz bir festival yaşatacağının taahhüdünü şimdiden veriyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu da şunları kaydetti:

"Dünyanın en iyi golfçülerini yeniden Türkiye'de ağırlamaktan ötürü çok mutluyuz. Geçen yılki turnuva, Türkiye'nin dünya golf sahnesinde önemli bir oyuncu olduğunu gözler önüne serdi. Bir kez daha tüm beklentilerin ötesine geçmeyi dört gözle bekliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.