Görme Engelli Avukat Ak Parti İl Başkanlığına Aday

Görme Engelli Avukat Ak Parti İl Başkanlığına Aday
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de avukatlık yapan görme engelli Muhammed Emin Ehkimhan, AK Parti Kırşehir İl Kongresi'nde başkanlığa aday olacağını açıkladı.Hekimhan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de avukatlık yapan görme engelli Muhammed Emin Ehkimhan, AK Parti Kırşehir İl Kongresi'nde başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Hekimhan yaptığı yazılı açıklamada, Büyük Birlik Partisi'nden 1999 yılında milletvekili adayı olduğunu, aynı partiden 2011 yılında Kırşehir İl Başkanlığı'na seçildiğini ifade etti.

Kırşehir'de serbest avukat olarak çalışmalarına devam etiğini belirten görme engelli Hekimhan, daha sonra siyasete AK Parti'de devam ettiğini dile getirdi.

Hekimhan, 2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Kırşehir belediye başkan aday adayı olduğunu aktardı.

AK Parti'deki kongre süreci nedeniyle Kırşehir İl Başkanlığı için aday olmaya karar verdiğini belirten Hekimhan açıklamasında şunlara yer verdi:

"Her şeyden önce partimizin ve genel başkanımızın izinde ülke menfaatleri için teşkilatlarımızla birlikte çalışacağım. Kırşehir için ise şimdiye kadar kimsenin düşünmediği fikirlerim var. İlimizin ufkunun açılması için çalışacak belediye başkanı ve milletvekillerimiz ile birlikte Kırşehirimizin dünya şehri haline getirilmesini istemekteyim. Bu da şehircilikte geçici makyajlarla yapılamaz. Her şeyden önce ilimizin alt yapı sorunu tamamen çözülmelidir. Kırşehir'in dünya kenti haline gelmesi için Ahilik gibi bir değer lafta ve pilav şenliklerinde değil hakikatte hayata geçirilmelidir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.