Göztepe, Galibiyet Serisini Sürdürdü

Göztepe, Galibiyet Serisini Sürdürdü
- Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'in 16. haftasında Atiker Konyaspor'u 1-0 yenerek üst üste 4. galibiyetini aldı - Göztepe'nin tek golünü atan Adis Jahovic, ligdeki 13. golüne ulaştı

İZMİR (AA) - Süper Lig'de Atiker Konyaspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe, üst üste 4. galibiyetini aldı.

Bornova Stadı'ndaki karşılaşmanın ilk yarısını Atiker Konyaspor karşısında Adis Jahovic'in penaltıdan attığı golle 1-0 üstün tamamlayan Göztepe, müsabakayı bu skorla galip tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip, Teleset Mobilya Akhisarspor, Kardemir Karabükspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'un ardından Atiker Konyaspor'u da mağlup etti.

Bu sezon ikinci kez üst üste 4. galibiyetini alan Göztepe, haftayı 30 puan ve averajla 6. sırada tamamladı.


- 6. penaltı da gol oldu


Bu sezon 6. kez lehine penaltı kararı verilen Göztepe, bunların hepsini gole çevirdi. Bu penaltı vuruşlarının 5'ini Adis Jahovic, 1'ini ise Nabil Ghilas filelere gönderdi.

Ligdeki son golünü 14. haftadaki Kardemir Karabükspor maçında atan Jahovic, Atiker Konyaspor maçındaki golüyle ligdeki 13. golüne imza attı.


- Atiker Konyaspor deplasmanda yine kazanamadı


Bu sezon deplasmanda galibiyeti olmayan 5 ekipten biri olan Atiker Konyaspor, İzmir'de de 3 puan kazanamadı.

Atiker Konyaspor, deplasmanda oynadığı 8 maçta 1 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Göztepe karşısında aldığı yenilgiyle 14 puanda kalan Atiker Konyaspor, averajla 14. sırada yer aldı.


- "Bir Atkı Bir Oyuncak"


Göztepeli futbolcular sahaya "Haydi şanlı Göztepe taraftarı, Minik çocuklara oyuncaklar bizden, atkılar sizden" yazılı pankartla çıktı. Her iki takım futbolcuları, seremonide down sendromlularla yer aldı.

Göztepe ile Türk Kızılayı İzmir Şubesi ile ortaklaşa düzenlediği "Bir Atkı Bir Oyuncak" kampanyası kapsamında Göztepe arması bulunan atkı, bere, eldiven gibi kışlık ürünler köy okullarında okuyan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere stat dışındaki stantlarda toplandı.

Müsabakayı 8 bin 621 seyirci takip etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.