Great Bölgesel Petrol ve Doğalgaz Konferansı sona erdi

Great Bölgesel Petrol ve Doğalgaz Konferansı sona erdi
İSTANBUL (AA) - GREAT Bölgesel Petrol ve Doğalgaz Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi. Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan ve Birleşik Krallık’tan...

İSTANBUL (AA) - GREAT Bölgesel Petrol ve Doğalgaz Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi.

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan ve Birleşik Krallık’tan yetkililerin ve sektör temsilcilerinin katıldığı zirvede gelecek dönem için stratejiler ve fırsatlar tartışıldı.

Toplantıya, Birleşik Krallık Enerji ve İklim Değişikliği Bakanlığı Uluslararası Enerji, Avrupa ve Enerji Direnci Direktörü Edmund Hosker, Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Kazakistan Enerji Bakanı Yardımcısı Magzum Mirzagaliev, Türk Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Besim Şişman ve sektörde öncü pek çok şirketler üst düzey temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından gerçekleştirilen panellerde Türkiye’nin enerjide coğrafi konumu, dinamikleri ve çevre ülkelerde oluşan fırsatlar ve riskler değerlendirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.