Gülağaç'ta bin 250 fidanı toprakla buluşturdu

Gülağaç'ta bin 250 fidanı toprakla buluşturdu
AKSARAY (AA) - Gülağaç ilçesine bağlı Camiliören köyünde, bin 250 çam fidanı toprakla buluştu.Aksaray Orman İşletme Müdürlüğünden temin edilen...

AKSARAY (AA) - Gülağaç ilçesine bağlı Camiliören köyünde, bin 250 çam fidanı toprakla buluştu.

Aksaray Orman İşletme Müdürlüğünden temin edilen bin 250 çam fidanı, köy mezarlığı ile köyün muhtelif yerlerine dikildi.

Köy muhtarı Harun Bekgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aksaray Orman İşletme Müdürlüğünden alınan bin 250 fidanı toprakla buluşturduklarını belirtti.

Köy mezarlığı ve köyün muhtelif yerlerine fidanları diktiklerini belirten Bekgöz, "Her zaman dilimizde olan 'cennet vatan' kelimesinin içinin doldurulması gerektiğini düşünüyoruz. Ağaç dikmekte bu işin bir parçası. Ağaç dikmek gelecek nesle yatırım yapmak adına en önemli adımdır. Bugün dikiyorsunuz aradan yıllar geçiyor ve sizden sonraki nesiller de onun gölgesinden faydalanabiliyor. Yeşil bir köy için çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.