GÜNCELLEME - Eskişehir'de çalıntı otomobille gasp iddiası

GÜNCELLEME - Eskişehir'de çalıntı otomobille gasp iddiası
Çaldıkları otomobile zorla bindirdikleri kişiyi gasbettikleri öne sürülen 2 kişi tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çaldıkları otomobile zorla bindirdikleri kişiyi gasbettikleri öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, O.H.T. ve H.Ö.U, çaldıkları otomobille Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna geldi. Bu sırada istasyonda bulunan H.Y'yi zorla otomobile bindiren 2 şüpheli, 75. Yıl Mahallesi'ne giderek bu kişinin cebindeki 300 lirayı bıçak zoruyla gasbetti.

Zanlılar tarafından daha sonra serbest bırakılan H.Y'nin durumu polise bildirmesi üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, şüphelilerin içinde bulunduğu aracı takibe alarak durdurmaya çalıştı.

Polisin ''dur'' ihtarına uymayan şüphelilerin içinde bulunduğu otomobil, yaklaşık 20 dakikalık kovalamacanın ardından 71 Evler Mahallesi Kafkas Caddesi'ndeki bir iş yerinin duvarına çarptı.

Kazanın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan zanlılar O.H.T ve H.Ö.U, sorgularının ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.