Güncelleme - İzmir'de Okul Müdürünün Öldürülmesi

Güncelleme - İzmir'de Okul Müdürünün Öldürülmesi
Ödemiş'te uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden okul müdürünün cinayet zanlısı 2 öğrenci ve azmettirdiği öne sürülen baba tutuklandıADLİ SÜREÇ EKLENDİ

İZMİR (AA) - İzmir'in Ödemiş ilçesinde okul müdürünün makamında silahlı saldırıya uğramasına ilişkin gözaltına alınan 2 öğrenci ve azmettirdiği ileri sürülen baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ayhan Kökmen'in makamında silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili gözaltına alınan 11. sınıf öğrencileri U.Y. ile İ.P. jandarmadaki işlemlerinin ardından, sağlık kontrolüne gönderildi.

Yapılan tetkiklerde öğrencilerin vücutlarında uyuşturucu madde kalıntısı bulunduğu belirlendi.

Adliyeye sevk edilen öğrenciler U.Y. ve İ.P. "kasten adam öldürme", U.Y'nin babası B.Y. ise "adam öldürmeye azmettirmek" suçlamasıyla çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


- Olay

Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde, daha önce bir öğrenciye silah çektiği gerekçesiyle disiplin kurulu cezası verilen 11. sınıf öğrencisi U.Y. ile İ.P, dün okul müdürü Ayhan Kökmen'in odasına gitmişti.

Pompalı tüfekle açılan ateş sonrası yaralanan Kökmen, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Kökmen'in cenazesi bugün defnedilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.