GÜNCELLEME - Özgecan'ın katillerinden baba ile oğlu silahla yaralandı

GÜNCELLEME - Özgecan'ın katillerinden baba ile oğlu silahla yaralandı
Adana'da kaldıkları cezaevinde silahla yaralanan baba ile oğlu hastaneye kaldırıldıCUMHURİYET BAŞSAVCISININ CEZAEVİNE GELMESİ EKLENDİ

ADANA (AA) - Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılan 3 kişiden baba ile oğlu, Adana'da kaldıkları cezaevinde silahla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Adana Kürkçüler Cezaevinde kalan Ahmet Suphi Altındöken ve babası Necmettin Altındöken, ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine yaralı halde getirildi.

Hastane yetkilileri, Ahmet Suphi Altındöken'in göğsünden, Necmettin Altındöken'in de karın boşluğu ve kalçasından ateşli silahla yaralandığını belirtti.

Ahmet Suphi Altındöken'in hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Olayın ardından Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Kürkçüler Cezaevi Savcısı Necdet Şen ile cezaevine gelerek, görevlilerden bilgi aldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili Ahmet Suphi Altındöken, babası Necmettin Altındöken ve arkadaşı Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.