Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencileri Anaokulunu Renklendirdi

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencileri Anaokulunu Renklendirdi
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 3. sınıf öğrencileri, "Okulumuzu Güzelleştiriyoruz" projesi kapsamında Zübeyde Hanım...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 3. sınıf öğrencileri, "Okulumuzu Güzelleştiriyoruz" projesi kapsamında Zübeyde Hanım Anaokulu'nun koridorlarına resimler çizerek okulu renklendirdi.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında yapılan çalışmaya Güzel Sanatlar Fakültesinden 7 öğrenci katıldı.

Öğrencilerin çalışmanın bitmesinin ardından açılış programı gerçekleştirildi.

Açılışta Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Ahmet Çevik, öğretmenler, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, veliler ve anaokulu öğrencileri yer aldı.

Çevik, çalışmayı gerçekleştiren öğrencilere teşekkür ederek, "Bu çalışma sayesinde okulumuz daha da güzel hale geldi. Öğrencilerimiz gece-gündüz özveriyle çalıştılar. Öğrencilerimiz de bu çalışmayı sevinçle karşıladılar. Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne ve Güzel Sanatlar Fakültesi’ne teşekkür ediyoruz. Bu tür çalışmalarımızın devamı gelecek." ifadelerini kullandı.

Okul yönetimi tarafından çalışmayı gerçekleştiren öğrencilere teşekkür belgesi verilen programda, minik öğrenciler duvara el baskısı boya yaptı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.