Hacettepe Üniversitesi'nde "civcivli" eylem

Hacettepe Üniversitesi'nde "civcivli" eylem
Hacettepe Üniversitesi yemekhanesinde yedikleri tavuktan zehirlendiklerini iddia eden bazı H.Ü Tıp Fakültesi personeli yemekhane önünde civcivlerle eylem yaptı

ANKARA (AA) - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çalışan ve geçen hafta perşembe günü yemekhaneden yedikleri tavuktan zehirlendiklerini iddia eden bazı personel, yemekhane önünde civcivlerle eylem gerçekleştirdi.

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kamu Görevlileri Sendikası'nın (Türk Sağlık-Sen) Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Kampüsü personel yemekhanesi önünde, bazı fakülte çalışanlarının katılımıyla bir eylem düzenledi.

Perşembe günü yemekhaneden yedikleri tavuktan zehirlendiklerini iddia eden grup eyleme "Geleceğin sağlıklı piliçleri" yazılı kutularda taşıdıkları civcivleri de getirdi.

Grup adına basın açıklaması yapan Türk Sağlık-Sen Üniversiteler Şube Başkanı Alparslan Cenk Kocabaş, "Çalışanlar defalarca yemekten kaynaklı sağlık sorunu yaşamışlar ve geçtiğimiz perşembe günü öğle yemeğinde çıkan tavuktan zehirlenmişlerdir. Bu olay artık bardağı taşırmış ve sabır taşını çatlatmıştır. Çalışanlar bu eziyetin bir an önce sonlandırılmasını ve ağız tadıyla bir öğle yemeği yemek istiyorlar. Bugün idareye kendimiz özenle seçerek aldığımız, sağlıklı civcivleri hediye edeceğiz" dedi.

"Sağlığımızdan olmak istemiyoruz" ve "Yönetim sağlığımıza sahip çık" yazılı dövizlerin yerleştirildiği eylem alanında, çalışanlara yemeklerin kalitesi artırılana kadar yemekhaneden yemek yenilmemesi çağrısında bulunularak, simit ve ayran dağıtıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.