Hacılar'da Yaban Hayvanları İçin Yemleme Yapıldı

Hacılar'da Yaban Hayvanları İçin Yemleme Yapıldı
KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesi zorlu kış şartlarında yaşayan yaban hayvanları için ilçenin belirli yerlerinde yemleme çalışması yaptı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesi zorlu kış şartlarında yaşayan yaban hayvanları için ilçenin belirli yerlerinde yemleme çalışması yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, yemleme çalışmalarının zabıta ekiplerince düzenli olarak gerçekleştirildiğini belirtti.

Yaban hayvanlarının zorlu kış şartlarında zaman zaman yiyecek bulmakta güçlük çektiğini anlatan Özdoğan, "İlçenin yüksek kesimlerinde sokak hayvanları için doğaya, ilçe içinde de besleme noktalarına yem bıraktık. Sokak hayvanlarına herkesin yardım etmesi gerekiyor. Belediye olarak bir taraftan halkımıza, ilçemize hizmet ederken bir taraftan da doğayı ve tüm canlıları da gözetmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.