Hadim'de Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Kuruluyor

Hadim'de Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Kuruluyor
KONYA (AA) - Hadim ilçesinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nin (KGYS) kurulum çalışması ihaleyi alan yüklenici firma tarafından başlatıldı.Kent Güvenlik...

Hadim ilçesinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nin (KGYS) kurulum çalışması ihaleyi alan yüklenici firma tarafından başlatıldı.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nin (KGYS) ilçenin giriş çıkışları başta olmak üzere yedi ayrı noktasına kurulacağı bildirildi.

Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe merkezinin belirli noktalarına sabit ve hareketli güvenlik kamerası kurulacağını söyledi.

Trafik düzenlemesinde de teknolojik imkanların kullanıldığını belirten Hadimioğlu, şöyle konuştu:

"İlçemizde güvenliğin sağlanması, meydana gelen olayların aydınlatılması, suç ve suçlularla daha etkin mücadele edilebilmesi için ASELSAN tarafından Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kuruluyor. İlçe merkezinde 13 sabit 6 hareketli olmak üzere 19 güvenlik kamerası ve ilçenin giriş çıkış noktalarına da 3 PTS adı verilen Plaka Tanıma Sistemi kurulacak. Sistem vatandaşlarımıza 24 saat hizmet verecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.