Hakan-Ömer: Gökhan Töre Varsa Biz Yokuz

Hakan-Ömer: Gökhan Töre Varsa Biz Yokuz
Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın kavgalı olduğu Gökhan Töre'nin milli takıma çağrılmasına tepki gösterdiği, "O varsa biz yokuz" dediği iddia edildi.

2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nde iki kritik sınava çıkacak olan A Milli Takım, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, gündeme damgasını vuran iddialar ortaya atıldı.

 

GÖKHAN, ODA BASIP SİLAH ÇEKMİŞTİ

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden dün 6 oyuncunun sakatlıkları gerekçesiyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı. Ancak bu isimlerden Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak için durumun farklı olduğu ileri sürülüyor... Geçtiğimiz yıl millilerin İstanbul’daki kampında Hakan ve Ömer’in kaldığı odaya giren Gökhan Töre’nin bu futbolculara silah çektiği yazılmıştı. Birçok gazetede çıkan bu haber federasyon yetkilileri tarafından yalanlanmazken, Gökhan da daha sonra Ay-Yıldızlı ekibe davet edilmemişti.

 

KAMPA KATILMADILAR

 

Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçları öncesi Gökhan’ın tekrar milli takıma çağrılması; Hakan ve Ömer’in tepkisini çektiği ifade edildi. Gurbetçi yıldızların, “O varsa biz yokuz” dediği ve kampa katılmayacaklarını net bir şekilde söyledikleri ileri sürüldü. Bu olayların gündeme gelmesinden çekinen federasyonun da, bu oyuncuların sakatlıkları gerekçe göstererek, böyle bir karar alındığını kamuoyuna duyurdu.

 

KORKUNÇ İDDİA YALANLANMIŞTI

 

Gökhan Töre’nin menaceri Ahmet Bulut, futbolcusunun Hakan ve Ömer’in odasına silahla girdiği haberlerini yalanlarken, ne diğer oyuncular, ne de federasyon bir açıklama yaptı.

 

HAFTA SONU SAPASAĞLAM OYNADILAR

 

Bayer Leverkusen’in iki Türk futbolcusu Ömer ve Hakan, cumartesi günü Paderborn maçına ilk 11’de başlaı. Ömer 90 dakika sahada kalırken, Hakan 67. dakikaya kadar orma giydi. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sona ererken iki futbolcunun oyun içinde sakatlık yaşamadıkları görüldü.

 

İŞTE O RAPORLAR

 

ÖMER TOPRAK: Sağ baldır (gastrocnemius) adalesindeki Tip 3A yırtık.

HAKAN ÇALHANOĞLU: Sol baldır (Soleus) adalesindeki Tip 3B yırtık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.