Hakkari'de terör operasyonu

Hakkari'de terör operasyonu
HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, güvenlik güçlerince terör örgütüne yönelik yürütülen çalışmalarda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.Valilikten...

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, güvenlik güçlerince terör örgütüne yönelik yürütülen çalışmalarda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız yürüttüğü bildirildi.

Açıklamada, Çukurca ilçesine bağlı Akkaya köyü kırsalında, bölücü terör örgütü mensuplarınca mühimmat gizlendiği bilgisine ulaşılması üzerine ele geçirilenler ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Alınan bilgi üzerine yapılan arama ve tarama faaliyetlerinde, 50 adet RPG-7 roketatar anti/personel mühimmatı, 97 adet RPG-7 roketatar sevk fişeği, 42 adet RPG-7 roketatar anti/tank mühimmatı, 5 bin 500 adet 7.62 milimetre keskin nişancı tüfek mühimmatı, 101 adet savunma tipi el bombası, 32 adet taarruz tipi el bombası, 4 adet boş el bombası ve 64 bin paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.