Halep'e yardımlar devam ediyor

Halep'e yardımlar devam ediyor
İSTANBUL (AA) - Aksaray Ihlara Kasabası Derneğinin girişimiyle toplanan gıda yardımı, Haleplilere gönderildi.Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre,...

İSTANBUL (AA) - Aksaray Ihlara Kasabası Derneğinin girişimiyle toplanan gıda yardımı, Haleplilere gönderildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Türk Kızılayı Kağıthane Şube Başkanlığı aracılığıyla ve Kağıthane Belediyesinin desteğiyle Aksaray Ihlara Kasabası Derneği tarafından gerçekleştirilen kampanya kapsamında toplanan yardım malzemesini taşıyan tırın uğurlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, törende yaptığı konuşmada, Aksaray Ihlara Kasabası Derneğine teşekkür ederek, Halep'te birçok insanın hem gıda hem de barınma sorunu yaşadığını hatırlattı.

Yardımların Haleplilere ulaştırılması konusunda verilen destekten dolayı Türk Kızılayına da şükranlarını sunan Kılıç, vatandaşlara kan bağışı için çağrıda bulundu.

Daha sonra, gıda kolilerini taşıyan tır, Halep'e uğurlandı.

Uğurlama törenine, Aksaray Ihlara Kasabası Derneği Başkanı Murat Koç ve Türk Kızılayı Kağıthane Şube Başkanı İbrahim Taş da katıldı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.