"Halep'te insanlık ölmesin" kampanyası

"Halep'te insanlık ölmesin" kampanyası
Batman Fen Lisesi'nde eğitim gören 550 öğrenci, bir günlük harçlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan "Halep'te insanlık ölmesin" kampanyasına destek verdi

BATMAN (AA) - Batman Fen Lisesi'nden 550 öğrenci, bir günlük harçlıklarını Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan "Halep'te insanlık ölmesin" kampanyasına yatırarak dekontu İl Müftüsü Turgut Erhan'a teslim etti.

Öğrenciler adına dekontu İl Müftüsü Erhan'a veren Sultan Tufan, Suriye'dekilerin içler acısı halini her an medyadan gördüklerini belirterek "O kardeşlerimizin çığlıkları her an kulaklarımızda. Bizler de öğrenciler olarak bu kardeşlerimizin çığlığına kayıtsız kalamadık ve bir günlük harçlıklarımızı birleştirip bu kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı hesabına yatırdık." dedi.

İl Müftüsü Erhan da öğrencilerin toplumun her kesimine örnek olacak bir davranış sergilediğini belirtti.

Öğrencilere teşekkür eden Erhan, "Kampanyaya destek olmak ve bu insanlık dramına 'Dur' diyebilmek adına takdire şayan bir davranıştır." dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.