"Hanımlara Nitelikli Hizmet Sunuyoruz"

"Hanımlara Nitelikli Hizmet Sunuyoruz"
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu Kadın Kollarını ziyaret etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu Kadın Kollarını ziyaret etti. AK Parti Selçuklu Kadın Kolları Başkanı Serpil Albeni’nin başkanlığında yeni dönemin ilk toplantısına katılan Altay, “Teşkilat her kademede uyumlu çalışmalarla başarı elde eder. Bu zincirde en önemli halkayı kadın kolları oluşturuyor” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu Teşkilatı Kadın Kolları 4.Olağan Kongresi’nde güven tazeleyerek yeniden seçilen AK Parti Selçuklu Kadın Kolları Başkanı Serpil Albeni' yi ziyaret etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi tarafından yürütülen belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Selçuklu Belediyesi’nin ekonomik yapısı, insan kaynağı ve teşkilatlanması ile vatandaşların talebini karşılayacak güce sahip olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,“ İlçemize birçok alanda nitelikli hizmetler kazandırdık. Yeni dönemde de birçok işin ihalesi yapıldı ve yeni yatırımlar için çalışmaya başlanıldı. Yeni bağlanan mahallerimizde de çalışmalar yürütüyoruz” dedi. Selçuklu Belediyesi’nin bayanlar için birçok hizmeti hayata geçirdiğini ifade eden Başkan Altay,“ Şu anda Mehmet Akif Mahalle Konağımızın da yapımı tamamlanmak üzere. Bunun yanında iki tane yüzme havuzumuz açılıyor. Ama tesislerimizin kullanımı ile ilgili sorunlarımız vardı.  Şu anda halkla ilişkiler ekibimiz bir çalışma yürütüyor. Bir ekip oluşturduk. Özellikle tesislerimizin civarındaki evleri tek tek ziyaret ederek hem bir anket çalışması yapıyor, hem de vatandaşlarımıza tesislerimizi tanıtıyoruz. Böylece vatandaşlarımızın tesislerimizden haberdar olmalarını sağlıyoruz. Yapılan bu çalışmalarla birlikte artık tesislerimizde neredeyse boş kontenjan kalmadı yedeklere kayıt yapmaya başladık” dedi.

Tesislerimizi Anlatın

Selçuklu Belediyesi’nin tesislerinin hem konforlu, hem güvenli hem de ekonomik olduğuna vurgu yapan Başkan Altay, “Yaşadığımız sorunlarımızdan birisi de gelir seviyesinin düşük olduğu bazı mahallelerde hanımların bu tesislerden yararlanma da çekingen durmaları. Aslında fiyatlarımız çok uygun, hizmetimiz de kaliteli ve güvenli. Bayanların rahat ve huzurlu bir şekilde gidebilecekleri bir mekan hazırlıyoruz. Sizlerden isteğimiz görüşmelerinizde bu konulardan hanımlara söz etmeniz, hizmetlerimizi anlatmanız. Hanımlar en azından bir tanışmak için gidip mekana bakmalılar. Mesela 3 aylık 60TL’ye, 6 aylık da 110 TL’ye bu tesislerden faydalanabilirler. Aylık 20 TL’ye haftanın 3 günü bu hizmetlerden faydalanabilirler. Bu hizmetleri yapmak kadar tanıtımını da iyi yapmak gerekiyor” dedi. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.