Hasan Celal Güzel vefat etti

Hasan Celal Güzel vefat etti
Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesinde 73 yaşında vefat etti.

Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesinde 73 yaşında vefat etti. Denizli'de bir termal otelde rahatsızlan Hasan Celal Güzel, dün Ankara'ya sevk edildi. Güzel akciğer enfeksiyonu ve bağırsak problemi tanısıyla Güven Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Güzel'in hayatını kaybettiği açıklandı.

Pamukkale ilçesi, Karahayıt Mahallesi'ndeki bir otele fizik tedavi için giden eski bakan Hasan Celal Güzel, dün saat 10.00 sıralarında, aniden fenalaştı. Güzel, ambulansla Denizli'deki özel hastaneye kaldırıldı. Böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir nakil beklediği bildirilen Güzel, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Doktorlar, durumu ağır olan Güzel'in hava ambulansıyla Ankara'daki bir hastaneye sevkine karar verdi. Hastaneden ambulansla 11. Komando Tugay Komutanlığı'na götürülen Hasan Celal Güzel, buraya indirilen ambulans helikopterle alınıp, dün öğle saatlerinde, Ankara Güven Hastanesi'ne getirildi. Burada tedaviye alınan Güzel, sabah saatlerinde, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 
38 yaşındayken Türkiye'nin en genç Başbakanlık Müsteşarı olan, 24 Ocak 1980 kararlarında önemli rol oynayan Hasan Celal Güzel, Anavatan Partisi Gaziantep Milletvekilliği, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı ve son olarak Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanlığı görevlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.