Hazal Kaya'nın Hastalığı Üzdü!

Hazal Kaya'nın Hastalığı Üzdü!
Güzel oyuncu Hazal Kaya stresli insanların yakalandığı bir hastalığa yakalandı. Bir çok ünlü oyuncunun stresten dolayı yaşadıklarını Hazal Kaya da yaşıyor. Hazal Kaya tırnaklarını yiyor.

Adını Feriha Koydum dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Hazal Kaya, zor bir dönemden geçiyor. Çağatay Ulusoy ile başrolünü paylaştığı dizinin ardından rol aldığı diziler yayından kaldırılan Hazal Kaya stresli.

Başrolünde yer aldığı diziler reytinglere yenik düşen Hazal Kaya, tırnaklarını yemeye başladı. Stresli bir dönem geçiren Hazal Kaya'nın tırnaklarını yediği için tedavi görüp görmediği bilinmiyor.



Beren Saat, Cem Yılmaz gibi Türkiye'nin ünlü isimlerinin de tırnak yeme hastalığından dolayı tedavi gördüğü biliniyordu.

Geçtiğimiz hafta yakın dostu Özgür Masur'un defilesini izlemeye giden Hazal Kaya'nın tırnakları dikkat çekti. Hazal Kaya tırnaklarını yiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.