Helikopter kazasında derin şüphe!

Helikopter kazasında derin şüphe!
Kocaeli'nde Kartepe'ye düşen Deniz Kuvvetleri'ne ait helikopterin neden dağlık alana gittiği akılları karıştırdı. Pilotlar neden rotayı değiştirdi?

4 askerin şehit olduğu helikopter kazasında derin şüphe, pilotlar neden rotayı değiştirdi? Olay, kaza kırım heyetinin yapacağı araştırma sonrasında aydınlatılacak. Uzmanlar, askeri üsten havalanan helikopterin doğu veya batı yönlerini kullanabileceğine dikkat çekerken, "Güneyde dağlık alan bulunuyor. Helikopterde çok gelişmiş cihazlar bulunuyor. Ancak neden pilotlar bu rotayı kullanmaya karar verdi" görüşünü ortaya attı. Uzmanlar, kullanılan cihazların arıza yapma olasılığı hakkında "Bu oran imkansız denebilecek kadar düşük. Ancak tüm bu soruların cevapları, kaza kırım heyetinin yapacağı çalışma ile çözülecek. Cihazlar, kaza kırım heyetiyle birlikte imalatçı Sikorsky'nin ekibi tarafından da incelenecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.