Hentbol: Bayanlar Süper Lig

Hentbol: Bayanlar Süper Lig
- Yenimahalle Belediyespor Antrenörü Eler:- "Play-off oynamayacağımız bu sezonda puan kaybı yaşamamak çok önemli"


ANKARA (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'de ilk yarıyı namağlup lider tamamlayan Yenimahalle Belediyespor'un antrenörü Serdar Eler, bu sezon play-off oynanmayacağı için puan kaybı yaşamamalarının önemli olduğunu belirtti.

Ligin ilk devresini değerlendiren Eler, "2016-2017 sezonunun ilk yarısı bizim için gayet güzel geçti. Güçlü rakiplerimizi deplasmanda yendik ve çıktığımız 13 maçta 13 galibiyet aldık." ifadesini kullandı.

Bu sezon play-off oynanmayacağını ve ligi lider bitiren takımın şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini hatırlatan Eler, şöyle devam etti:

"Play-off oynamayacağımız bu sezonda puan kaybı yaşamamak çok önemli. Oyuncularım ve ben bunun farkında olarak her maça aynı ciddiyetle hazırlandık. Çıktığımız 13 maçta da galip geldiğimize göre ligin ilk yarısında bunun karşılığını aldığımızı düşünüyorum."

Eler, ikinci yarının ilk maçında 14 Ocak'ta takipçileri Kastamonu Belediyespor'u konuk edeceklerine işaret ederek, "İkinci devreye kritik bir maçla başlayacağız. Bu maçı da kazanıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.